Bestuur van de SBPLogo SBP

Dick van Pelt - voorzitter
Aad Petersen - penningmeester

Enthousiaste bewoners gezocht voor het bestuur van de SBP

Beste bewoners van Prinsenland,

Wij hebben inmiddels een aantal bewoners gevonden dat het bestuur vormt, maar zijn nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden voor de SBP (Stichting Bewonersondersteuning Prinsenland).

Wat is dit voor een club zult u waarschijnlijk denken.
De stichting heeft ten doel: Samenlevingsopbouw in de wijk Prinsenland, middels het ontwikkelen van initiatieven (op straatniveau, buurtniveau en wijkniveau), die zijn gericht op het tot stand komen van contacten en samenhang tussen bewoners onderling, alsook tussen bewoners en groeperingen, instanties en personen die voor bewoners van belang (kunnen) zijn.
Het werkgebied van de wijk Prinsenland wordt thans begrensd door: De Prinsenlaan, het tracé van de metro-lijn Prinsenlaan/Kralingse Zoom en de rijksweg A16, alles te Rotterdam in de deelgemeente Prins Alexander.

Een aantal van de activiteiten die wij faciliteren zijn:

Een aantal van de activiteiten die wij momenteel actief ondernemen zijn:

Momenteel bestaat het bestuur van de SBP uit drie leden, maar voor de creatieve input zouden wij het erg prettig vinden om uit te breiden naar 5 bestuursleden.
We vergaderen ongeveer acht maal per jaar en zijn gemiddeld zes uur per maand bezig voor de SBP. Geïnteresseerden mogen altijd via de e-mail een bericht sturen of bel ons tijdens de openingstijden.

Enthousiast?

Heeft u frisse ideeën en interesse in een bestuursfunctie binnen de SBP, neemt u dan contact op met de SBP op telefoonnummer 010 – 220 77 47 of stuur een mail naar sbprinsenland@xs4all.nl.

Wij gaan graag met u in gesprek.

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de SBP,

Dick van Pelt - voorzitter
Aad Petersen - penningmeesterVrijwilligers / medewerkers SBP